De zon verdween langzaam achter de horizon, haar drukkende warmte nog even achterlatend als herinnering aan de zwoele dag. Een licht briesje kwam de kamer binnen langs het openstaande raam, maar dat was enkel merkbaar doordat het halfgesloten gordijn een klein beetje bewoog. Het zorgde nauwelijks voor verkoeling.

De dag was heet geweest, de avond beloofde dat ook te worden. En de nacht net zo zeer, en daardoor meteen ook veel te kort.

Hij lag, helemaal uitgekleed, op zijn buik op het bed. Het was een groot bed, net als hij dat was. Het bed was zo immens dat zij, amper een paar centimeter groter dan anderhalve meter, het gevoel had er de weg in kwijt te kunnen raken. Dat was ze sowieso al, de weg kwijt, verdwaald in haar eigen leven.

Ze ging naast hem liggen, kroop wat dichter tegen hem aan zodat haar stijve tepels tegen de zijkant van zijn lichaam duwden en sloeg haar rechterbeen over de zijne. Een diepe zucht ontsnapte haar en ondanks de hoge temperatuur trok een rilling over haar rug. Schuldgevoel stak de kop op, maar ze schudde het nare gevoel van zich af. Ze concentreerde zich op zijn lichaam, liet de vingers van haar hand over zijn rug glijden. Van zijn schouders, over zijn ruggengraat, tot waar de welving van zijn kont begon. Zacht, daarna wat harder, toen weer heel erg zacht. Ze moest glimlachen toen ze hoorde dat hij kreunde. Hij genoot en daardoor deed zij dat ook. Ze genoot van elke seconde in zijn aanwezigheid, ook al zaten ze gewoon samen op de bank een glas wijn te drinken, kleren aan, brillen af. Maar seconden als deze, die telden dubbel. Driedubbel.

Hoe had het tot dit kunnen komen? De vraag die ze zichzelf al wel honderd keer had gesteld, dook ook nu weer vanuit het niets en heel erg onwelkom in haar hoofd op. Al honderd keer was die vraag ook onbeantwoord gebleven. En dat zou ook nu weer zo zijn. Alsof ze nu, op dit moment, plots wél een antwoord zou vinden… Nee, echt niet.

Haar hand was, zonder dat ze zich daar echt bewust van was geweest, afgedwaald naar zijn billen, waren die nu al minutenlang aan het strelen. Hij lag nog steeds in dezelfde houding, bewegingsloos. Ze hoorde het zachte geruis van zijn ademhaling. Met een pets daalde haar vlakke hand op zijn billen neer. Het kon onmogelijk pijn gedaan hebben, maar hij reageerde alsof het dat wel deed. Hij hapte naar adem, spande zijn bilspieren. Ze streelde met haar hand op de plek waar ze hem geraakt had. De huid van zijn kont was zacht, zijn billen gespierd en mannelijk.

Haar hand schoot opnieuw de lucht in, kwam weer met een klap op zijn billen terecht. Ze wist niet eens waarom ze het deed, wellicht omdat hij even daarvoor hetzelfde had gedaan bij haar. Of hij het fijn vond, wist ze evenmin, maar ze vertrouwde erop dat hij haar zou stoppen mocht dat niet het geval zijn. Hij was groter en sterker dan zij, kon haar met gemak van zich afgooien. Maar dat deed hij niet en dus ging ze verder: strelen, slaan, strelen, slaan.

Vertrouwen, dat was het. Van alles wat er tussen hen speelde, was vertrouwen het belangrijkste. Je ziel blootgelegd, bereid zijn elk plekje van je lichaam te geven… Vertrouwen.

Ze legde haar hoofd op zijn rug zodat haar halflange haren als een waaier over zijn lichaam vielen, duwde haar naakte lichaam nog wat harder tegen het zijne en keek hoe haar vingers de zachte huid van zijn billen opnieuw streelden. Haar wijsvinger gleed van zijn ene bil naar de andere, en weer terug. Op het moment dat haar vinger over de naad tussen zijn billen gleed, spanden zijn spieren zich telkens wat op. Het was nauwelijks te merken, maar zij voelde het.

Voorzichtig duwde ze haar vinger telkens net een beetje dieper tussen zijn billen, alsof het per toeval was en niet doelbewust. Ze voelde hoe zijn borstkas wat hoger kwam bij het ademhalen dan even voordien, alsof het hem nu meer moeite kostte om voldoende zuurstof binnen te krijgen. Tergend langzaam liet ze haar vinger helemaal tussen zijn bilspleet glijden. Heel zachtjes streelde ze zijn anus. Hij kreunde onder haar aanraking. Gekreun van overgave.

Alexis Texas Geil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *